Sluseparken2018-09-26T09:24:11+02:00

Project Description

Sluseparken Barnehage ligger på en stor naturtomt, tett ved Telemarkskanalen og Lunde sluser og med en storslagen utsikt til landskapet rundt. Det er i løsningen lagt vekt på sambruk av areal og kontakt mellom avdelingene og forholdet mellom ute og inne.

Barnehagen består av tre avdelinger og en administrasjonsfløy utformet som fire enheter, organisert og samlet om et midtparti med felles aktivitets rom og bibliotek.

  • Sted: Nome, Telemark
  • Arkitekt: LPO arkitekter as
  • Byggeår: 2000
  • Byggherre: Nome Kommune
  • Utsmykning: Anne Bårdsgård, Merete Christensen, Inge Pedersen
  • Entreprenør: Telemark Vestfold Endtreprenør
  • Murmester: Notodden mur og entreprenør
  • Leverandør tegl: Wienerberger (Bratsberg teglverk)

Konstruksjon: Klimavegg av bindingsverk med teglforblending Tegl murt med polsk (gotisk) forband.

Presentasjon av Sluseparken barnehage hos LPO arkitekter

 

Prosjektdetaljer

Materialer:

Kategorier:

Arkitekt:

Lpo arkitekter