Unike produkter med slipt betong

Bilde

Etter noen år innen konvensjonell mur, betong, puss og flislegging, fattet Gudbrand Kaas som driver Oslo Betonginteriør interesse for interiørløsninger i betong.

En årelang prosess med forskning, prøving og feiling har gitt kompetanse til å produsere et vidt spekter av produkter myntet på forbrukere med ønske om unike løsninger i slipt betong for alle husets rom. Alt lages etter kundens anvisninger med millimeterpresisjon

Ved bruk av moderne maskineri, egenutviklede oppskrifter og det ypperste innen impregnering er det mulig å lage produkter som slår luften ut av gamle forestillinger om dette materialet. Riss-, pore- og sprekkdannelser er redusert til et minimum og impregneringsteknikk eliminerer flekker og inntregning av smuss.

Benkeplater for kjøkken er deres vanligste oppdrag. Baderomsmøbler som dusjvegger og servanter samt slipte gulv er også vanlig. De har produsert peisfordekninger, salongbord og trapper. Mange av kundene ønsker produkter i standard grå, men med base i hvit sement lager de også produkter i andre vågale farger. Mintgrønne baderomsgulv har vært svært populært.

De oppfatter virksomheten som miljøvennlig da det som oftest dreier seg om kortreiste produkter, livslang holdbarhet og lite materialkrevende produksjon.
Det er imidlertid relativt tidkrevende arbeid og produktene krever 4 ukers herding på verkstedet før sliping og impregnering.

Nedenfor finner du noen av de flotte produktene til Oslo betonginteriør.

 

Skriv ut siden

Flere bilder:

BildeBildeBildeBildeBildeBilde